La 22a Pujada a l'Ermita d'Altafulla s'adapta a la pandèmia

El Pont de Mar s'ha despertat amb les passes dels primers corredors impacients per començar la tradicional pujada a l’Ermita de Sant Antoni. L’organitza el Club Atletes d’Altafulla en el marc de la Festa Major votiva del Quadre de Sant Antoni i enguany suma 22 edicions. La trobada no només acull atletes, ja que té un caràcter més popular que competitiu. És per això que no és estrany veure com les famílies del poble s’animen a participar-hi.

La d’aquest any ha sigut una edició marcada per la normativa de seguretat anticovid. El canvi de recorregut, les sortides esglaonades i la condició de portar mascareta si es fa la ruta caminant, han sigut les principals mesures aplicades. Tot plegat, ha obligat el Club Atletes d’Altafulla a fer un doble esforç organitzatiu.

Aquest afany dels organitzadors ha donat els seus fruits i ha permès que una seixantena de persones poguessin participar en l’activitat. Es tracta d’una xifra lleugerament més baixa que la d’anys anteriors, però les bones valoracions dels participants donen força al Club Atletes d’Altafulla de cara a la Cursa de Tardor de l’1 de novembre.

L’Ajuntament altafullenc tampoc ha fallat i, com cada any, ha preparat begudes i menjar perquè els corredors poguessin recuperar forces després de l’arribada. Un avituallament del tot merescut.