El curt Vida en Marte s'emporta la segona edició del Psicurt

Vida en Marte, del director José Manuel Carrasco -16 minuts de metratge que busquen definir quin és el desig que mou a qualsevol persona humana-, és la cinta guanyadora de  la segona edició del festival de curtmetratges Psicurt que centra la temàtica en la salut mental. En aquest cas, el director aprofita l’argument del curt per profunditzar sobre la capacitat de perdonar-se a  un mateix partint d’una història que defineix com a personal.

En total, 34 curtmetratges competien en una segona edició del Psicurt que ha multiplicat el nombre de participants i també de públic, confirmant la consolidació del certamen. Més enllà dels 1.200 euros de premi pel guanyador, el director de Vida en Marte destaca la importància d’aquest tipus de festivals.

Més enllà del festival professional, el Psicurt també ha deixat espai per als joves a través d’un certamen paral·lel destinat a alumnes de secundària, batxillerat o cicles formatius, evidenciant la seva vesant pedagògica. L’escenari de l’Antiga Audiència va aplegar tots els guanyadors, en les diferents categories, en el marc de l’acte de cloenda del psicurt.