Tarragona donarà la llicència al nou complex esportiu privat si compleix els requisits

El Catllar no vol la construcció de fins a nou camps de futbol en aquests terrenys del Mas de la Creu. Es tracta d'una superfície situada al terme municipal de Tarragona limítrof amb el municipi veí i propietat de l'Arquebisbat de Tarragona. Aquí, el grup empresarial Tarraco Esports vol instal·lar un gran complex que comptaria amb diversos camps de futbol i d'altres esports com el rugbi.

Des del consistori del Catllar denuncien que s'han assabentat del projecte a través dels mitjans de comunicació i que aquest suposaria un greuge de gran envergadura per al seu municipi, tant en matèria mediambiental com en la mobilitat de la zona. Entre els principals aspectes que rebutgen destaquen la desforestació que, diuen, patirà l'indret, la gestió de l'aigua o com es gestionarà l'entrada i sortida de vehicles de la zona.

Per tot això, ja han anunciat que presentaran al·legacions al projecte davant de totes les administracions que hi hagin de donar el seu vistiplau.

TARRAGONA ASSEGURA QUE VIGILARÀ EL PROJECTE

Des del Catllar ja s'han reunit amb l'Ajuntament de Tarragona per traslladar la seva preocupació.

Des del consistori tarragoní asseguren que seran exigents amb tots els requisits que ha de presentar el projecte per a la seva sostenibilitat, però avisen que, si aquests es compleixen, la construcció tirarà endavant.

Un dels principals inconvenients amb que es podria torbar el projecte, és la proximitat del barranc de la Mora a les noves instal·lacions, el que farà que l'Agència Catalana de l'Aigua sigui molt exigent en la gestió hídrica del nou complex.