Notícies 12. Edició migdia. 12/09/2023

Comencen a estudiar com es mou la sorra a la costa d'Altafulla amb sondes marítimes. És l'inici de l'estudi que ha de fer la Universitat Politècnica de Catalunya per determinar què cal fer per evitar que els temporals deixin la platja impracticable.

Els propietaris de PortAventura podrien vendre's el parc temàtic. L'operació, segons ha avançat el diari Cinco Dias, es podria materialitzar per un import de 1.000 milions d'euros a partir de l'any vinent.

Repassarem com es va viure la diada de l'11 de setembre per tot el territori on es van veure les típiques ofrenes florals, que van compartir protagonisme enguany amb el record per les víctimes del terratrèmol del Marroc.

Tarragona encenta amb la Crida aquest divendres les festes de Santa Tecla, però aquest cap de setmana ja s'han viscut molts actes previs. Estarem a alguns dels més destacats i a l'obertura de l'estand al Teatre Tarragona.

El Nàstic és colider després de tres partits de lliga i d'aconseguir una victòria in extremis contra el filial del Barça. Tres punts que es van quedar al Nou Estadi gràcies a un gol en temps de descompte.

 

 

Programes més recents a TAC12