Notícies 12. Edició vespre. 08/09/2023

Benvingudes. Els saludem des del Museu Casteller de Catalunya a Valls. Avui, després d'anys de feina, obre aquest equipament que serà el nou centre de referència per als amants dels castells. De seguida els mostrem tot el que hi podran trobar si s'acosten fins aquí. El dia d'avui però ens deixa altres titulars.

Reunió avui a Barcelona entre l’alcalde de Tarrgona i el president de la Generalitat. Damunt la taula dos temes importants, com el pla urbanístic i la ciutat judicial. Les dues coses, Biel Roquet, trigaran més del previst.

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme homenatge persones, entitats i empreses que ajuden a dinamitzar el sector, que tanca la temporada amb un agost bo, però un inici més fluix del que s'esperava.

Estarem a la festa major de Montblanc, que viu els seus dies centrals. Protagonisme pels elements festius que s'exhibeixen pels carrers i per actes ja emblemàtics com el Beu les bèsties.

I en esports, farem la prèvia del partit que el Nàstic jugarà diumenge al nou Estadi contra el filial del Barça. Ho farà amb l'assignatura pendent d'aconseguir ser més efectius de cara a porteria. La cita, diumenge a quarts de 8 del vespre.

Programes més recents a TAC12