Notícies 12. Edició migdia. 13/09/2023

L'informe del Departament d'Empresa i Economia avala el projecte de Hard Rock si la química Ercros modifica les instal·lacions. Dues parcel·les on s'han de construir els hotels serien vulnerables en cas de núvol tòxic.

Els veïns de Lilla es tornaran a manifestar abans de mitjans d'octubre per reclamar que se'ls paguin les indemnitzacions per les esquerdes provocades per les obres de l'A-27 i que els van prometre fa gairebé un any. L'ajuntament de Montblanc també hi serà.

Comencen els treballs per substituir les canonades d'aigua de la urbanització Carreras de l'Espluga de Francolí i reduir les fuites. La inversió serà de més de 750.000 euros i es calcula que es deixaran de perdre uns 200.000 litres d'aigua al dia.

En marxa el lloguer de bicicletes elèctriques als carrers de Tarragona. Ho explota la mateixa empresa que s'encarrega dels patinets elèctrics. De moment se n'han posat en moviment un centenar.

I en esports, parlarem amb el remer del Nàutic de Tarragona, Marc Franquet, que s'ha proclamat campió d'Europa de rem de mar. Ara entrena amb dues fites al cap: el campionat d'Espanya i el Mundial.

Programes més recents a TAC12