L'arquebisbe entra en campanya

La instal·lació del projecte de Hard Rock al territori i el seu paper clau en les eleccions del pròxim diumenge protagonitzen la carta dominical de l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas. L'epístola arquebisbal, que aquest cap de setmana es repartirà a les diferents parròquies de la diòcesi tarragonina, té en el joc i les seves conseqüències el seu missatge principal.

En aquest sentit, l'arquebisbe tarragoní posa sobre la taula els problemes que representa el joc en les persones més pobres de la societat i com això és aprofitat per les més riques en el seu benefici. És per això que Planellas posa en qüestió que un projecte de les característiques de Hard Rock hagi de marcar la política catalana.

En la mateixa carta, Planellas reclama als més rics que apostin per la creació de llocs de treball, en les seves paraules èticament decents i ecològicament sostenibles.

Finalment, també reclama als polítics escollits el pròxim 12 de maig posin la seva vida al servei de Catalunya i de tota la seva gent, sense discriminacions, i pensant sobretot en els més febles.