El PSC promet desencallar projectes com el complex sanitari de Valls

La salut ha estat el tema escollit pel PSC en un nou dia de campanya electoral, posant el focus en els equipaments sanitaris pendents a la demarcació.

Els socialistes prometen engegar un pla de xoc per desencallar aquests projectes si arriben a governar. Un dels que coneix de prop la cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, és el del complex sanitari de Valls, promès fa més d'un any pel Govern.

Un parc sanitari que inclouria un nou hospital, un nou sociosanitari i també un centre d'atenció primària, però que està a les beceroles segons el PSC.

hospital_valls_2024.jpg

La número 2 per Barcelona i portaveu socialista al Parlament, Alícia Romero, ha acompanyat la candidata tarragonina reafirmant la importància de la sanitat pública per al PSC. En aquest sentit, Romero ha recalcat la promesa electoral socialista d'incrementar la despesa en salut, arribant al 7% del PIB.

Més enllà de la necessitat d'equipaments, la formació també defensa la importància de millorar l'atenció a la ciutadania reduint llistes d'espera i agilitzant la reserva de cites.