La Tramoia presenta la primera obra original inspirada en les pel·lícules de Quentin Tarantino

La nova proposta del grup de teatre La Tramoia de Vila-seca és una producció pròpia inspirada en la primera pel·lícula de Quentin Tarantino, Reservoir Dogs, amb un toc d'humor.

El teatre del Centru de Vila-seca es converteix en un magatzem abandonat, on uns lladres s'hi han de trobar després de realitzar un atracament. El grup de teatre La Tramoia presenta, per primera vegada, una obra teatral original, titulada Resguard Doc. El mateix títol fa referència a una de les grans pel·lícules del mític director americà Quentin Tarantino.

Un homenatge a Reservoir Dogs, la primera pel·lícula de Tarantino, amb la mateixa temàtica, encara que els de la Tramoia hi han restat sang i fetge, i han afegit humor. Amb un text escrit per Robert Rodríguez, que s'estrena com a autor i codirector de l'obra, juntament amb Josep Forasté. L'estrena d'una producció pròpia ha de permetre a La Tramoia fer un pas endavant i estendre el seu teatre a altres escenaris, festivals i concursos.

Resguard Doc es va estrenar amb una doble sessió, un dissabte i l'altre diumenge, totes dues amb un èxit total de públic. Les rialles van ressonar al pati de butaques amb les malifetes d'aquests 6 atracadors, interpretats per Alícia Bescós, Maria Pineda Badia, German Flores, Xavier Grasset, Josep Maria Piñol i Ester Clavé.