La UE Valls ja coneix el calendari

La Unió Esportiva Valls començarà la seva aventura a la nova categoria Elit el 17 de setembre al camp de l’Europa B. La fase regular de la lliga s’allargarà fins al 19 de maig. Els vallencs s’hauran d’esperar fins al 24 de setembre per veure l’estrena al camp del Vilar de la Unió Esportiva Valls a la nova màxima categoria del futbol català creada enguany per la Federació. Serà la segona jornada de la lliga Elit i enfrontarà la Unió Esportiva al Granollers. 

La nova competició la formen un total de setze equips. Entre ells, els Sans, descendit de Tercera Federació; i noms històrics com el Palamós o la Unió Esportiva Figueras. Equips aquests últims que trigaran a jugar al Vilar. No hi passaran fins a la segona volta, ja al mes d’abril. Horta, Vic, Viladecans, Lloret o Santboià també seran rivals durs en una categoria on també trobem filials de conjunts històrics com el Sabadell o l’Europa.

La categoria, concebuda com la porta d’entrada a les lligues estatals, serà cara. Dels setze equips els quatre últims la perdran una vegada finalitzi la fase regular. Un calendari simètric que enfrontarà a doble volta tots els equips i que finalitzarà el 19 de maig després de 30 jornades. Els vallencs tancaran la temporada fora de casa, al camp de la Guineueta. Els dos partits anteriors, però, els hauran jugat a casa.

Acabada la fase regular els dos primers classificats ascendiran a Tercera Federació. La tercera plaça d’ascens sortirà d’un play-off que jugaran el tercer, quart, cinquè i sisè classificats. En aquest cas les eliminatòries es jugaran a doble partit l’últim cap de setmana del mes de maig i els tres primers del mes de juny.