El circ amenitza les nits del juliol vallenc

Les nits del mes de juliol a Valls són sinònim de circ i música. El claustre del convent del Carme acull espectacles a la fresca emmarcats dins els cicles Juliol Circense i En Viu. El primer dels tres espectacles de circ programats va tenir lloc ahir al vespre.

Tècniques de circ variades i molt d’humor es combinen en el segon espectacle del duet format per David Candelich i Jordi Mas. Circ Vermut ha portat a Valls la proposta “Absurd”. Bicicleta acrobàtica o roda d’equilibri són alguns dels elements que es combinen sobre un escenari per on desfilen personatges estrafolaris que protagonitzen escenes caòtiques i hilarants. Aquesta és la primera de les tres propostes del cicle de juliol circense que acull el claustre del Convent del Carme de Valls aquesta setmana. Una proposta que pretén posar en valor l’art del circ.

L’ espectacles Wooow!, de la Churry; i l’homenatge a la vida de l’artista a través d’un espectacle musical de la Diferent Orquestra, completaran el cartell del juliol circense aquesta setmana.

LA SETMANA QUE VE, MÚSICA

La propera serà el torn de la música al mateix emplaçament. El cicle En Viu programarà quatre concerts entre dimarts i divendres. Hi actuaran Carles Belda, Marian Barahona, Cris Juanico i Anna d’Ivori. Tots els espectacles comencen a les deu de la nit i són gratuïts.