Junts per Valls complementa la llista amb una dotzena de cares noves

Junts per Valls incorpora fins a dotze noves cares a la llista que encapçalarà l’actual alcaldessa a les properes eleccions municipals. Dolors Farré defineix la candidatura com un equip capacitat i plural que compta amb incorporacions vinculades al teixit associatiu, comercial, cultural  i econòmic de la ciutat. Saba nova que complementarà el bloc actual de regidors, que seguirà sent el pinyol de la candidatura.

Només dues de les cares noves apareixen, però, als primers llocs de la llista. Són els dos fitxatges vinculats a les colles castelleres Andreu Gassó i Joan Ibarra, números tres i quatre respectivament.

El pes de la candidatura recau en el bloc actual de regidors. Sònia Roca, actual tinent d’alcalde, serà la mà dreta de Farré. Laia Castells, que ha guanyat protagonisme durant l’últim mandat, i Rosa Maria Rovira ocuparan els llocs 5 i 6. Martí Barberà, el més veterà de tots i actual regidor d’hisenda serà el 7, seguit d’Enric Garcia, responsable de seguretat.

El gruix dels nous fitxatges el trobem més enllà del desè lloc de la llista. Entre ells, el president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Pep Sánchez, l’entrenador de la UE Valls, Manel Cazorla, o el president de l’Associació d’Hostaleria de Valls, Joan Mira.