Més de 33.000 alumnes han passat per l'EOI durant els 30 anys d'història

A l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona estan de celebració. Arriben als 30 anys d'existència a la ciutat, i ho fan amb més de 2.000 alumnes matriculats en set idiomes diferents. Ho han celebrat recordant el passat de l'a seva actual seu, l'antiga fàbrica de la Chartreuse

L’Escola Oficial d’Idiomes està de celebració i com a tot aniversari s’han de bufar les espelmes i en aquest cas parlem de 30 anys, durant els quals han arribat a passar més de 33.000 alumnes. Tres dècades per esdevenir la referència que és actualment al Camp de Tarragona, recordem que va ser la primera Escola Oficial de tot l’Estat en tenir un Certificat ISO de qualitat. Actualment es donen classes de 7 idiomes, si sumem el català i castellà per estrangers, amb més de 2.000 alumnes matriculats.

És un moment dolç per un centre que no porta ni cinc anys instal•lat a l’antiga fàbrica de Chartreuse a Tarragona, un canvi que va trigar en arribar i amb un desenllaç polèmic per la famosa tercera planta, on actualment es troba la delegació Territorial de l’Agència Tributària. Tot i així s’ha volgut celebrar aquesta fita fent una especial menció al licor Chartreuse, amb audiovisuals sobre la història de la beguda a Tarragona i una exposició amb imatges històriques de la fàbrica.