L'Ajuntament de Tarragona està fart dels propietaris de Ca l'Ardiaca

L'Ajuntament de Tarragona està fart dels incompliments dels propietaris de Ca l'Ardiaca, l'empresa aragonesa Desarrollos Arbe. El darrer, que els propietaris no hagin complert amb el pacte arribat a mitjans de març de fer-se càrrec dels treballs d'emergència que s'executen a l'edifici.

El consistori va començar de manera subsidiària l'actuació, amb el suport de la Generalitat, arran de l'esfondrament d'una part de la teulada. Per tot això, des del govern tarragoní fan una crida a l'empresa perquè assumeixi les seves responsabilitats, tant pel que fa a les tasques actuals com a les de conservació futura de l'edifici.

LA MANCA DE PRESSUPOSTOS ATURA EL PARADOR

Un futur de l'equipament que podria passar per la seva conversió en un Parador Nacional.

Amb la intenció que es comencés a estudiar la possibilitat d'instal·lar-se a la ciutat, l'alcalde Rubén Viñuales es va reunir amb els responsables de Paradores a FITUR. Tot i això, la pròrroga dels pressupostos generals de l'Estat ha paralitzat aquesta iniciativa.

El Grupo de Ciudades Patrimonio busca que les tres úniques ciutats de l'ens que no disposen d'un establiment d'aquestes característiques, Tarragona, Baeza i San Cristóbal de la Laguna, puguin disposar-ne com més aviat millor.