×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

La Móra es converteix en una sala de cinema

Cap a quarts de nou del vespre es començava a omplir la platja de La Móra de persones carregades amb neveres portàtils i tovalloles, però sense banyadors. Aquesta vegada no tothom venia a remullar-se al mar. Venien a gaudir d'una sessió de cinema a l'aire lliure. Un degoteig constant d'espectadors que s'anaven fent lloc entre la multitud o bé aprofitaven per sopar abans que comencés la projecció de la primera pel·lícula.

Famílies senceres, parelles o grups d'amics es reunien a tocar de mar per veure Alcarràs, la producció de la catalana Carla Simón que va aconseguir l'Os d'Or a la Berlinale. Un llargmetratge que inaugura la primera de tres nits de Cinema Lliure a la Platja de Tarragona. Un cicle de projeccions que, després de fer parada en una desena de municipis catalans i un parell de balears, arriba a la nostra costa.

DDR CINEMA2

Amb aquesta iniciativa, el Patronat de Turisme vol ampliar i diversificar l'oferta cultural i lúdica de la campanya d'estiu d'enguany. Amb l'aposta de la platja de La Móra com a localització escollida també es pretén descentralitzar les activitats a la ciutat durant aquests mesos de calor. Una aposta que sembla, de moment, guanyadora, vist l'èxit de convocatòria de la primera sessió de cinema a la fresca.

El projector es tornarà a encendre dilluns vinent amb Cinco Lobitos, una producció que, com Alcarràs, és independent i dirigida per una dona. La primera edició del cicle es clourà el tercer dilluns de juliol amb Aftersun, un drama britànic que se centra en els records d'unes vacances d'estiu entre un pare i una filla. Una història que probablement prendrà força quan es projecti en aquesta pantalla gegant mentre el Mediterrani continua ballant de fons.