×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

El TGN Bàsquet jugarà a la màxima competició de la Federació Catalana


El TGN Bàsquet seguirà competint a la màxima categoria del bàsquet català. El conjunt tarragoní jugarà l’any vinent a la nova categoria femenina creada per la federació per sobre de l’actual Copa Catalunya, on competia el conjunt que ara dirigirà Israel Esteve.

La nova Super Copa Catalana la formaran catorze equips i acollirà conjunts procedents de lliga femenina 2 i els millors classificats de la passada Copa Catalunya. Entre aquests es troba l'equip tarragoní, convidat per la Federació Catalana a competir en la que serà la màxima categoria federativa.

EL CB VALLS TORNA A COPA CATALUNYA

De retruc, l’ascens del conjunt lila arran de la reestructuració de la competició impulsada per la Federació Catalana també ha beneficiat un altre conjunt de la demarcació. En aquest cas, el femení del Club Bàsquet Valls, que tornarà a Copa Catalunya després d’una temporada a primera catalana.

El conjunt vallenc va acabar la passada temporada com a millor cinquè dels tres grups, posició que li ha permès accedir a l’última plaça disponible a Copa Catalunya per mèrits esportius. S’haurà de veure ara sí els canvis d’exigència competitiva comportaran també retocs en la planificació de les plantilles de TGN Bàsquet i CB Valls.