La setmana. 09/03/2024


Setmana combulsa a Campclar. Diumenge van assassinar un home a plena llum del dia al carrer. És la segona mort violenta en menys de mig any. Una situació que ha despertat preocupació entre els veïns, que demanen justícia. La mort també ha enfrontat l'Ajuntament i la Generalitat per les responsabilitats sobre la seguretat al barri.

Les dones surten al carrer per reivindicar la igualat i denunciar el sistema patriarcal. A Tarragona no hi ha hagut unitat. Dues manifestacions al migdia: la més multitudinària, la que ha convocat la Plataforma Feminista amb mig milers de persones. Els sindicats, per la seva banda, n'han reunit unes 200.

Entra en funcionament l'ampliació de l'aparcament Torroja, a tocar de la part Alta de Tarragona. són gairebé 200 noves places que han de ser clau en la reordenació de trànsit a la zona més antiga de la ciutat.

Port i Ajuntament de Salou remen en la mateixa línia per ubicar la futura dessaladora a la zona de l'antiga pedrera del CAP Salou. El consistori de la capital de la Costa Daurada demana que també s'hi construeixi un auditori.

Els armats de l'Espluga no faran enguany el tradicional canvi de guàrdia de Divendres Sant. No hi ha relleu al grup i això ha obligat a readaptar els actes en què participen els armats.

 

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12