Vila-seca tira endavant la modificació de crèdit desestimant les al·legacions de Ciutadans



En un ple matiner, l’Ajuntament de Vila-seca ha donat llum verda aquest matí a les dues modificacions de crèdit per valor d’1,2 milions d’euros que ja va aprovar inicialment el passat 2 d’agost. Durant el període posterior d’exposició pública, el grup municipal de Ciutadans va presentar al·legacions considerant que s’incompleix la normativa perquè algunes partides eren previsibles o bé es podien posposar al següent exercici. A més a més, denuncien manca d’informació.  

El consistori ha desestimat les al·legacions amb els 10 vots favorables del govern, una abstenció de Decidim i 5 vots en contra de Ciutadans i, aquesta vegada, també els 3 Vila-seca en Comú pels dubtes sorgits aquestes setmanes.

Des del govern, han titllat l’actitud de Ciutadans d’entorpir el funcionament de l’administració.

La defensa d’aquesta modificació de crèdit ha semblat, altra vegada, insuficient per al grup de Joan Anton Ramírez. Ha definit les declaracions del regidor d’Hisenda de populistes.

Les dues modificacions de crèdit han de permetre, entre d’altres, l’adquisició d’un local d’interès per atendre el públic, el condicionament del local dels diables i per reparar un pou del clavegueram a La Pineda. D’altra banda, també ha de facilitar la contractació d’un tècnic de cultura per a la gestió del projecte del Celler Noucentista i un tècnic de serveis socials, ja que de cara a l’any vinent l’Ajuntament gestionarà íntegrament aquesta àrea.