Xavier Sabata i Judit van Wanroij protagonitzaran la gala benèfica contra la leucèmia de l'Auditori Josep Carreras

Serà el 22 de novembre quan el municipi ompli de nou el recinte per recaptar fons en la lluita contra aquesta malaltia. La presència dels dos artistes de renom internacional complementa la programació musical de la tardor vila-secana, amb 13 concerts més.

El contratenor barceloní Xavier Sabata és un dels referents mundials de la música barroca. Interpreta peces escrites per a la seva tipologia de veu. Acompanyat de l'orquestra Vespres d'Arnadi, la gala benèfica contra la leucèmia no serà, aquest cop, a una sola veu perquè també pujarà a l'escenari la soprano holandesa nominada als Premis Grammy, Judit Van Van ROIJ, Tots dos són l'atractiu d'una cita que se celebrarà el 22 de novembre. El preu de les entrades serà de 50 euros per finançar la pugna contra la leucèmia.

La resta de la programació de tardor de l'Auditori s'obrirà aquest mateix divendres i amb el Papá Mozart de Joan Pera i el seu fill, Roger, una oportunitat única de veure en acció els dos actors en una proposta inusual dins l'agenda vila-secana.

De la música hispanocubana de Cecilio Tieles al repàs dels 30 anys del Cor Scherzo, passant per l'Orquestra Camera Musicae, el piano de Judit Jáuregui i la Barcelona Guitar Trio amb l'homenatge a Paco de Lucia.

El saxo d'Ivan Sáez, el Quartet Gerhard i l'Ensemble Vila-seca seran fidels a una temporada que es completarà al desembre amb diverses actuacions per commemorar el 40è aniversari de l'oficialitat del convervatori.

Els concerts s'allargaran fins a finals d'any. Els programadors destaquen que, els dos últims anys, ha crescut l'afluència de públic no habitual a l'Auditori Josep Carreras.