Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Vila-seca instal·la el seu primer radar pedagògic a l'avinguda Alcalde Pere Moles

El municipi de més de 20.000 habitants té la particularitat que no compta amb cap semàfor. Aquest radar pedagògic és el primer de tot Vila-seca. L'objectiu és reduir l'accidentalitat al municipi.

Resulta que malgrat que Vila-seca té una població superior a 20.000 habitants, no hi ha cap semàfor. S’ha instal·lat a l’avinguda de l’Alcalde Pere Moles, cruïlla amb el carrer de Josep Maria Folch i Torres. Un tram on la velocitat màxima és de 50 km/h.

El radar marca la velocitat del vehicle que s’aproxima i seguidament es mostra una emoticona verda o vermella segons si excedeix el límit o no.

Més enllà d’aquesta funció, també recopila dades com la freqüència de vehicles al llarg d’un període de temps o la velocitat mitjana d’aquests, a més de servir com a senyal d’advertència per a altres circumstàncies de la via.

Aquesta acció del govern vila-secà es tracta d’una mesura més del Pla de Seguretat Vial que pretén reduir l’accidentalitat a les vies del municipi.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ