El ple de Vila-seca aprova rehabilitar el local dels diables

Amb 13 vots a favor, 5 en contra i 3 abstencions, el ple municipal de Vila-seca ha aprovat la modificació de crèdit del pressupost. Es tracta d’aspectes tècnics, per suplementar partides desajustades de diverses despeses de l’any 2018 i que s’han de cobrir enguany. Amb aquest augment de crèdit taxat en més de 900.000 euros, l’Ajuntament adquirirà un local d’interès per atendre al públic i es condicionarà el local dels diables per valor de 91.000 euros. També es destinarà part d’aquest crèdit a millorar certs aspectes del municipi.

Per Ciutadans, aquesta modificació del crèdit no només respon a criteris tècnics, sinó a polítics. Considera que els temes estan fora del reglament i que l’actual equip de govern ha de millorar en la comunicació a l’hora de traslladar les seves polítiques a la resta de grups municipals.

A més d’aquesta qüestió, el ple ha aprovat la moció presentada per Vila-seca En Comú per la instal·lació de biòtops al fons marí per 18 vots a favor i 3 abstencions. S’ha considerat que és un element que pot afavorir la conservació de la biodiversitat. També s’ha aprovat per unanimitat la moció presentada pels Comuns per millorar el servei de socorrisme a la platja del municipi per tal d’oferir un millor servei tant als banyistes com pels treballadors de salvament.