La Pineda viu el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Jaume

Vila-seca ha viscut el primer cap de setmana de Festa Major en honor a Sant Jaume. Els principals actes s'han dut a terme a La Pineda amb activitats de tot tipus i per tots els públics.

Divendres al vespre el Passeig Marítim va ser l’epicentre de la festa amb una cercavila formada per un cotxe temàtic, personatges gegants, estructures itinerants o malabaristes. Un acte que va donar el tret de sortida al cap de setmana a la Pineda.

L’endemà, el Centre Cívic va ser l’espai escollit per celebrar la trobada d’entitats. Una trobada de l’alcalde amb totes aquelles persones i entitats que serveix per fer balanç del darrer any, retre-ls un reconeixement i donar el tret de sortida oficial a la festa major. Tot plegat, en una sala que es va quedar petita, en part, per la gran afluència de veïns vilasecans arribats d’arreu de l’estat espanyol.

Diumenge va ser el torn de la travessa a la platja de la pineda. Més d'un centenar de nadadors van participar en una prova en la qual el guanyador va creuar la platja en poc més de 26 minuts.

A la tarda, deu colles bastoneres provinents d'arreu del Camp de Tarragona van participar en l'onzena trobada de bastons de les comarques meridionals que es va celebrar pel passeig Pau Casals.