22 persones participen aquest any als Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Vila-seca

Representants de l’Ajuntament de Vila-seca han donat la benvinguda aquest dijous a les 22 persones que aquest mes de juliol s’han incorporat al nou Pla d’Ocupació Municipal. Durant la primera quinzena els participants han rebut formació i aquesta setmana ja s’han incorporat al lloc de treball.

La iniciativa s’adreça a persones que es troben en situació d’atur i se’ls ofereix un contracte de treball de 6 mesos que acabarà el 31 de desembre. La convocatòria va rebre un centenar de sol·licituds i, finalment, dona feina a 20 treballadors i 2 encarregats que desenvoluparan tasques de manteniment de la via pública i espais naturals i la reparació de mobiliari urbà.

L’objectiu d’aquesta política d’ocupació és reincorporar al mercat laboral els col·lectius més afectats per la crisi econòmica, principalment persones d'entre 40 i 60 anys. 

L’Ajuntament de Vila-seca va posar en marxa els Plans d’Ocupació amb finançament propi l’any 2012 i enguany destinarà prop de 2 milions d’euros en polítiques d’ocupació.