El campus esportiu d'hoquei de Vila-seca reuneix a una cinquantena d'infants

El club Hoquei Vila-seca organitza per segon any un campus orientat a l'aprenentatge i la tecnificació pels més petits. Un campus que s'allargarà dues setmanes i on s'esperen que hi passin una cinquantena de nens i nenes.

És un fet que Vila-seca és una excepció al Tarragonès pel que fa a la pràctica de l'Hoquei. Campus esportius com el que aquesta setmana organitza el Club Hoquei Vila-seca evidencien un fet que posa en relleu la importància d'aquest esport al municipi.

Amb les instal·lacions de les quals disposen i la importància que des del club es dóna als futurs jugadors, l'hoquei a Vila-seca solament pot expandir-se i experimentar una millora.

De la mà dels jugadors del primer equip del club els més petits, arribats d'arreu de Catalunya, aprenen a jugar hoquei i millorar la seva tècnica però també s'impregnen de la passió amb la qual els professionals els imparteixen les lliçons.

Des de l'organització es mostren satisfets per la participació, ja que al llarg d'aquestes dues setmanes hi passaran prop d'una cinquantena de nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 11 anys.