'Pirates i Corsaris a la mediterrània' desembarcaran a la Platja de La Pineda

Arriba la vint-i-setena edició de la Trobada Nacional de Trabucaires a La Pineda. A més, se celebrarà la fira de Pirates i Corsaris a la mediterrània que, per primera vegada, serà testimoni d’un desembarcament pirata a la mateixa platja. Els visitants podran gaudir de diferents fires, representacions, desfilades i tallers infantils.

Més de 200 voluntaris participaran en les representacions de Pirates i Corsaris a la Mediterrània. La fira tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de juliol a la platja de La Pineda. Per primera vegada a la demarcació, es podrà veure un desembarcament pirata a la platja, on els pirates durant a terme atacs contra la costa tarragonina, com passava fa 5 segles. Una manera per entendre el nostre passat.

El passeig marítim de La Pineda també viurà la vint-i-setena edició de la  Cercavila Trobada Nacional de Trabucaires, disparant trets a l’aire durant tot el recorregut. L’organització repartirà taps per les orelles per a qui els necessiti. Els assistents també podran veure una desfilada i Fira d’època, representacions històriques, a més del desembarcament pirata. Totes les activitats amb un gran rigor històric.

El tret de sortida de la fira serà el divendres 11 de juliol, amb la inauguració de l’exposició ‘Imatges anem a la platja’, a càrrec del Museu Marítim de Barcelona al Centre Cívic i Cultural de La Pineda. Per acabar, hi haurà la representació del casament i rapte de la pubilla de Can Graset, al Pinar de Perruquet.