L'Ajuntament de Vila-seca ja ha fet públic el cartipàs municipal

Vila-seca ja ha fet públic com quedarà organitzat el cartipàs municipal del govern en coalició de Vila-seca Junts amb el PSC. D'entrada el nomenament dels tinents d'alcalde mantenen noms forts de l'anterior govern de Josep Poblet, com ara Manuela Moya de primera, Josep Toquero de segon o Xavier Farriol de quart, també Lucía Teruel que serà tercera tinenta. El cap de llista dels socialistes, Ivan Navarro, serà el cinquè.

A les regidories Xavier Farriol passarà a ocupar l'àrea de planificació, amb responsabilitats sobre planejament, gestió i disciplina urbanística i continuarà portant l'àrea d'Hisenda i Innovació. Pel que fa a Manuela Moya agafarà l'àrea de Cultura, abans en mans de Pere Segura, a més de Coneixement i Relacions Cíviques.

Josep Toquero passarà a ocupar les àrees de Serveis Generals, Seguretat i Civisme, mentre que les responsabilitats sobre polítiques de benestar social i familiars seran de Lucía Teruel, amb l'àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana. La regidora Cristina Cid passarà al capdavant de Turisme, Àngels Poblet es responsabilitzarà de Formació Contínua i Esmeralda Núñez s'encarregarà, com en el mandat anterior, dels Assumptes del nucli de La Pineda.

Pel que fa als dos regidors socialistes, Ivan Navarro serà el nou regidor d'Esports i Anabel Margalef amb Polítiques d'Igualtat i Habitatge.