La majoria de la militància socialista de Vila-seca, contrària al pacte amb Vila-seca Segura

Aquest dissabte es constituirà el ple local amb el govern en minoria dels de Pere Segura amb els d'Ivan Navarro, cap de llista del PSC vila-secà. 

15 dels 21 afiliats han signat un document en què acusen la Federació de Tarragona de desencadenar autoritàriament la decisió. Afegeixen que els dos regidors del PSC no tenen la força suficient per ser providencials perquè tampoc faciliten la majoria de Vila-seca Segura. És a dir que eren altres formacions les que havien de facilitar la governabilitat.

Els signants del manifest, molts d'ells històrics militants amb dècades de recorregut al partit, se senten enganyats i manipulats, per aquest motiu han decidit apartar-se de l'agrupació. Alguns d'ells, fins i tot, no descarten trencar el carnet. Entre els signants hi ha antics alcaldables com Carme Aleu, i exregidors d'anteriors mandats com Pep Aleu, Rafael García Barrios i Estela Martín.

Un manifest en què demanen perdó als votants. Afirmen, a més, que el suport al manifest va més enllà dels signants, que ja suposa el 70% de la militància del PSC a Vila-seca.
.