Vila-seca decideix avui el relleu de Josep Poblet

Hem cobert la votació dels sis alcaldables locals amb representació a l'Ajuntament. Pere Segura encapçala la formació majoritària. Ciutadans, Vila-seca en Comú, PSC, Decidim i PP volen també dir la seva.

Eren les 10.30h quan el cap de llista de Vila-seca Segura ha exercit el dret a vot al Col•legi Torroja. Pere Segura assumeix el testimoni de Josep Poblet, alcalde durant 26 anys, amb l'objectiu d'allargar el predomini d'un projecte que va assolir onze regidors l'any 2015.

Joan Anton Ramírez és l'alcaldable de Ciutadans, la segona força més votada durant les anteriors municipals, i ha votat al SOCE. La formació taronja va sumar tres regidors i aspira a ser el motor d'un possible canvi de color consistorial.

Vila-seca en Comú estrena cap de llista, el ja regidor Mario Téllez. que ha passat per l'Escola Sant Bernat Calbó. Va ser la tercera força més votada quatre anys enrere, i la intenció és ampliar la base de votants a la recerca d'un govern de progrés.

El més matiner ha estat Ivan Navarro, alcaldable del PSC que s'estrena amb la meta de millorar la xifra de dos representants dels passats comicis. A les 9h l'hem enregistrat al col·legi Torroja.

Decidim Vila-seca també parteix amb dos regidors i Josep Forasté repeteix com a alcaldable. Un altre dels partits que pot disposar de la clau de la governabilitat i que veu viable incrementar el nombre de vots sumats al seu dia. Un Forasté que ha votat a la Biblioteca Municipal.

Goyo Esteban del Partit Popular, és l'únic cap de llista de formació representada al saló de plens que no ha votat al nucli de Vila-seca. Ho ha fet al Centre Cívic de La Pineda, on exerceix d'interventor. El flamant alcaldable vol conservar l'únic regidor popular a Vila-seca. Un saló de plens format per 21 cadires i amb govern convergent des del 1983.