Vila-seca Segura vol elaborar un pla estratègic pel comerç local

Una proposta que el mateix Pere Segura ha anunciat aquest matí en una visita als comerços de la Pineda, on ha entregat una còpia del programa a alguns comerciants. 

Vila-seca Segura vol elaborar un pla estratègic de millora del comerç local pels tres nuclis de població. Afirmen que s’hauran d’afrontar reptes molt importants, perquè els hàbits de consum de la gent estan canviant i el comerç 'online' està acabant amb el de proximitat. Per tant, durant aquests pròxims anys, si estan al govern, estudiaran noves fórmules perquè el comerç vila-secà s’adapti al futur i per veure, també, si s’ha de continuar potenciant la gastronomia, com a alternativa de negoci a les botigues de productes de tota la vida.

Una notícia que el mateix Pere Segura ha anunciat aquest matí en una visita als comerços de la Pineda, on ha entregat una còpia del programa a alguns comerciants. De la situació del nucli costaner ha dit que el repte està en mantenir els comerços oberts el major número de mesos l’any i d’intentar facilitar la vida als que ja obren els 365 dies.

També ha parlat d’un dels punts més comentats de la campanya, la situació del mercat municipal. Pere Segura considera que s’ha de ser prudent i primer determinar quin ha de ser el lloc del mercat dins la societat vila-secana, i no aventurar-se a fer un gran equipament que després pot quedar buit o sense prou afluència de clients.

Afirmen que, de seguida que comenci la legislatura, en cas que puguin governar, engegaran un estudi tècnic per determinar com s’ha de revitalitzar i, el més important, diu, atreure paradistes.