Atropellament mortal a la Pineda per part d'un conductor sota els efectes d'alcohol i drogues

El conductor triplicava la taxa d'alcohol permesa i conduïa sota els efectes de l'haixix i la metamfetamina. Passarà a disposició del jutjat número 3 de Tarragona.

Un home ha mort atropellat aquest dimarts al passeig Pau Casals de la Pineda. L’accident ha passat cap a un quart de dues de la tarda a l’altura dels pins de Mariscal quan l’home, de nacionalitat russa, creuava un pas de vianants i un turisme ha intentat un avançament en línia contínua, ocupant el sentit contrari i xocant contra el vianant, a qui l'impacte ha desplaçat diversos metres i que ha mort pràcticament a l’instant.

El conductor, de nacionalitat espanyola, gairebé triplicava la taxa d’alcohol permesa i també conduïa sota els efectes de les drogues: segons les proves que li han fet, ha consumit haixix i metamfetamina. S’espera que en les properes hores passi a disposició del jutjat número 3 de Tarragona, que s’ha fet càrrec del cas.

Al lloc dels fets hi han treballat la Policia Local de Vila-seca, el Sistema d’Emergències Mèdiques, dues dotacions de Bombers i els Mossos d’Esquadra. Les diligències en primera instància han anat a càrrec de la policia local de Vila-seca.

A causa d’aquest atropellament mortal, Ciutadans ha suspès l’acte de campanya electoral que tenia programat per aquesta tarda de dimarts i la candidatura de Vila-seca Segura també l'ha suspès durant 3 hores fins que la Policia Local no ha tancat totes les diligències.