Ciutadans a Vila-seca proposa una bossa d'ajudes socials

L'alcaldable de Ciutadans, Joan Anton Ramírez, es va acompanyar de diversos audiovisuals, recreacions virtuals dels projectes que volen impulsar a la ciutat. L’alcaldable considera que plantegen un programa equilibrat i realista. 

Joan Anton Ramírez va ressaltar la preocupació creixent per la inseguretat a la ciutat, a la qual vol donar resposta amb més recursos i agents a la Policia Local i més formació als professionals. Això, juntament amb el reconeixement dels voluntaris de Protecció Civil.

La formació taronja considera que és necessari incrementar la despesa en serveis socials i municipalitzar-los. En aquest àmbit fan bandera d’un dels seus projectes estrella: el paquet d’ajudes que volen promoure amb el Complement Econòmic Municipal.

Ciutadans diu que cal ser valent per impulsar un estudi de la qualitat de l’aire a la població. En aquesta línia, també proposen unir els tres nuclis de Vila-seca amb autobusos elèctrics. La candidatura de Ramírez porta diverses iniciatives per, diuen, convertir l’Ajuntament en una administració del segle XXI. Consideren que ha d’estar obert els 365 dies de l’any a través d’una plataforma d’administració electrònica i gestions telemàtiques.