Vila-seca en Comú aposta per les polítiques socials i la diversificació del turisme

Vila-seca en Comú ha presentat aquest divendres el seu programa electoral. L’aposta per les polítiques socials, el medi ambient i la defensa dels animals són alguns dels trets distintius del programa electoral de Vila-seca en Comú.

Així ho veu l’alcaldable, Mario Téllez, que destaca les propostes compartides amb altres formacions, com per exemple la construcció d’un nou pavelló poliesportiu i la biblioteca, recuperar el mercat, dinamitzar el Celler i el Castell durant tot l’any o bé potenciar el servei de transport urbà per connectar els tres nuclis de població. Tot i això, els comuns posen l’accent en el pla d’habitatge i la diversificació del turisme.

La candidatura de Vila-seca en Comú ha detallat algunes de les 240 propostes del programa electoral, que també recull una quarantena d’inversions.La formació defensa la municipalització dels serveis socials i triplicar els plans d’ocupació i obrir un viver d’empreses, entre d’altres.

En matèria de seguretat, En Comú vol promoure una política comunitària de proximitat i ampliar les places. A més a més, també plantegen un pla d'igualtat.