Vila-seca Segura reuneix prop de 1.500 persones en l'acte central de campanya



Davant d’un miler de persones congregades al centre de convencions de PortAventura, així és com Vila-seca Segura va celebrar el seu acte central de campanya. Un bany de masses per a l’alcaldable, Pere Segura, que va ser l’únic candidat en intervenir. Tot i això, la formació va donar visibilitat als 21 candidats i 10 suplents, el darrer Josep Poblet, de qui Segura vol prendre el relleu després de 26 anys a l’alcaldia.  

L’alcaldable va destacar el projecte que en els darrers anys ha transformat la ciutat i gràcies al qual Vila-seca ha crescut. Il·lusionat i eufòric, Segura va destacar el seu compromís amb la població que, assegura, està feta de molts matisos i colors, als quals vol donar resposta.  El cap de llista es mostra esperançat pel fet de tenir un projecte fort i l’equip que l’acompanya.

I del projecte amb el qual concorre a les municipals, Pere Segura va destacar les iniciatives que pretenen millorar la qualitat de vida i benestar de les persones, com també l’aposta per la cultura i els esports.

Vila-seca Segura remarca que seguirà apostant per un urbanisme potent, posant per exemple l’enllaç de Vila-seca amb la Pineda mitjançant el raval de la Mar.

Amb un discurs emotiu Pere Segura tancava l’acte per donar pas a l’espectacle de PortAventura i al posterior sopar amb els assistents.