Vila-seca Segura planifica més de 200 propostes i un nou POUM

Entre les més de 200 propostes destaquen l'elaboració d'un nou Pla d'Ordenació d'Urbanisme Municipal, una nova biblioteca i un equipament pel seguici popular. El turisme, la sostenibilitat i el comerç també formen part de les línies a seguir del projecte.

La candidatura Vila-seca Segura vol obrir una nova etapa al municipi. Donar continuïtat i tancar els projectes que va iniciar Josep Poblet als seus últims anys a l'alcaldia, però també engegar els seus propis i transformar Vila-seca, diuen, en una ciutat preparada pel futur. Una línia que s'ha de treballar d'acord amb punts essencials com la sostenibilitat de l'espai públic, la mobilitat, la cultura, l'esport i l'educació.

Per aconseguir-ho des de l'equip de Pere Segura, volen redactar un nou Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal, perquè Vila-seca pugui respondre, en un futur, a canvis tecnològics radicals en la mobilitat, com la implantació del cotxe elèctric, la renovació del transport públic o, fins i tot, el cotxe autònom. L'actual POUM es va aprovar al 1993.

Una nova biblioteca

En matèria d'infraestructures, un altre projecte cabdal pel partit és el de renovació de la biblioteca municipal. Més gran, amb més serveis i més moderna. Han avançat que, segons el seu criteri, les millores no es podrien implementar a l'actual edifici, s'hauria de buscar una nova ubicació per complir amb les necessitats d'una ciutat com Vila-seca.

En aquesta legislatura també complirà la cessió dels espais de l'Aquopolis i de la discoteca Pacha La Pineda. Des de Vila-seca Segura destaquen que treballaran perquè s'hi instal·lin serveis de qualitat, compatibles amb el nou complex de Hard Rock i que complementin l'oferta turística de La Pineda. I continuaran reclamant que la nova terminal de creuers del Dic dels Prats arribi durant els anys vinents.

Casa de la festa i digitalització del municipi

A banda, asseguren que començaran a treballar en un nou espai pel seguici popular vila-secà, una Casa de la Festa, on tinguin un espai per desenvolupar les seves activitats. La modernització i digitalització dels serveis de l'Ajuntament, una nova comissaria local, enllestir els projectes de la ciutat esportiva a l'estadi municipal i del parc cultural del Castell de Vila-seca, són altres dels projectes que vol dur a terme la candidatura de Pere Segura.