Vila-seca en Comú es defineix com l'única alternativa per evitar un govern de dretes

És l'hora del canvi, segons l'alcaldable de Vila-seca en Comú, Mario Téllez. El cap de llista de la formació considera que l'única manera d'apostar per un govern social que vetlli pels interessos reals de la ciutadania és evitant la victòria de Vila-seca Segura.

Amb la companyia de la fins ara portaveu, Elisabet Sánchez, i d'altres membres històrics del progressisme del territori, Vila-seca en Comú proposa quatre anys en què la rellevància sigui per als veïns. Diuen que l'executiu ha apostat pel màrqueting sense contingut i per la gestió deficient del turisme i la cultura. Consideren que Mario Téllez és l'única via per governar sense la dreta.

Preparen un pla de revitalització del mercat i de l'oci al centre de Port Halley. D'altra banda, volen escoltar les associacions i entitats, ampliar la biblioteca i construir un pavelló a la futura zona esportiva. Des de Vila-seca en Comú acusen Pere Segura d'evitar el debat a TAC12, i l'actual equip de govern de deixar el municipi a la cua estatal en polítiques socials.

Més enllà de reformular el projecte del celler i el castell activant-los diàriament, plantegen la creació d'un parc públic d'habitatge i d'un pla de xoc per recuperar el nucli antic.