Decidim Vila-seca omple el Fènix i apel•la al republicanisme d'esquerres per fer possible el canvi

Presentant un per un la candidatura davant centenars de seguidors, Decidim Vila-seca considera que la localitat és una capsa bonica però buida que ha d'omplir-se de contingut.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va ser la mestra de cerimònies per recordar que, al seu dia, ella va arribar al capdavant del consistori juntament partint des de zero. Decidim Vila-seca ja disposa de dos regidors i va completar una demostració de força omplint el Fènix amb centenars de seguidors i companys.

Josep Forasté destaca la transversalitat de la proposta i també de la llista, amb noms com el de l'antic alcalde del PSC, Joan Clavé o Miguel Ángel Caballero, un altre històric dirigent progressista local. Considera Decidim Vila-seca que el seu programa de govern abasta l'espectre existent des de la CUP fins al socialisme català.

Creu Decidim Vila-seca, que és hora del canvi.  Afegeix Forasté que apostar per Vila-seca Segura significaria donar continuïtat a les polítiques dels darrers anys que, creu, caminen sense rumb.