El CH Vila-seca podria salvar-se als despatxos

Si la denúncia per alineació indeguda d'un jugador del Juneda prospera, els de Ricard Notario continuaran a la Nacional Catalana. Si no és així, dissabte hauran de guanyar a domicili per evitar el descens.

La punxada des de la zona de faltes directes va deixar els vila-secans contra les cordes i a una sola derrota de caure a Primera Catalana. En acabar-se el primer duel de la final de permanència, però, els locals van impugnar l'acta: el juvenil Sergi Duch va jugar tot i haver competit a menys de la meitat dels partits de la fase regular, tal com dicta la normativa amb els jugadors sense fitxa del primer equip.

Mesos enrere, el CH Vila-seca ja va guanyar a casa contra el Juneda per alineació indeguda. Aquell cop la sentència va trigar setmanes: ara no hi ha marge de temps perquè jugar el cap de setmana amb el dubte seria possiblement desvirtuar la competició.

A l'espera de la resposta federativa, vila-secans i lleidatans es veuran les cares dissabte. Si es juga, cal guanyar per forçar un darrer duel. Si la Federació dona la raó al CH Vila-seca, l'eliminatòria s'acabarà als despatxos amb permanència groga.