CF Vila-seca - UE Valls (2-1)

El campió ja ascendit a Primera Catalana cau al camp d'un Vila-seca que agafa aire tot i continuar en places de descens a la Tercera Catalana quan queden quatre jornades.

'Fair play' entre el CF Vila-seca i la UE Valls; els locals han rebut el millor equip de la Segona Catalana amb un protocol·lari i merescut passadís d'honor perquè fa tan sols set dies que el líder va certificar el seu ascens de categoria. La rellevància del partit d'aquest diumenge, òbviament, ha estat molt diferent per als dos equips: els vila-secans no disposen de marge d'error i els vallencs poden assaborir sense pressió l'èxit d'aquest curs.

Poc ha trigat el conjunt del Tarragonès a avançar-se en el marcador, ja que Raül Arroyo ha aconseguit l'1 a 0 al primer minut de duel. Raül López, però, ha empatat un quart d'hora després i el marcador s'ha mantingut fins a la segona meitat. Repetint la situació de la primera part, la sortida dels vestidors del Vila-seca ha estat immaculada amb el 2 a 1 de Jonathan al 47'. Els vallencs van disposar de les seves opcions i els locals van fallar un penal mitjançant Gerard Mique.

Un triomf local que situa a dos punts la zona de possible permanència marcada pel Vendrell, que ha perdut. Si els descensos no compensats provoquen que algun altre equip baixi a la Tercera Catalana, la permanència vila-secana seria pràcticament impossible perquè el tretzè de la Lliga, la Canonja suma set punts més quan en queden dotze per jugar-se.

És la primera derrota de la UE Valls des de la primera jornada. El següent compromís dels de Joan Antoni Pallarès se celebrarà al Vilar i davant el Riudoms. Un dia abans, dissabte, el CF Vila-seca es desplaçarà a Móra la Nova.