Pere Segura encapçala una llista continuista amb canvi de marca

De la Convergència de Josep Poblet, a la Vila-seca Segura de Pere Segura. El nou alcaldable presenta una candidatura en què 7 dels 11 regidors actuals repeteixen al capdavant i amb més homes que dones. Diversos pesos pesants de l'etapa de Poblet acompanyaran també Pere Segura.

31 persones provinents de cadascun dels nuclis urbans de Vila-seca per reflectir la diversitat social i cultural. 400 espectadors van aplegar-se a la seu de la Societat el Fènix per oficialitzar el canvi de pàgina dins un projecte encapçalat per Josep Poblet des del 1993. De Poblet a Pere Segura, se substitueix el líder i també la marca de partit: Vila-seca Segura i no pas Junts.

Set dels actuals onze regidors de la formació al saló de plens repetiran entre els onze primers, però amb fluctuacions importants pel que fa a l'ordre. La mà dreta de Poblet, Xavier Farriol, passa del 2 al 6, Manuela Moya puja al dos i Josep Toquero, al tres. Destaca també Lucía Teruel, que es col·loca com a quatre.

Entre els deu principals, debuten respecte al 2015 Cristina Cid i Alberto Ablrto Miguel Bartolomé com a cinc i deu de la llista. Josep Poblet tancarà la proposta, simbòlicament, com a número 31. Dels 21 candidats principals, onze són dones.