Vila-seca aprova definitivament el pressupost tot i les al·legacions de Ciutadans

L'equip de govern ha tombat en solitari les objeccions presentades pel grup taronja, que amenaça amb emprendre accions legals. Segons la formació taronja, els comptes aprovats inicialment fa un mes incompleixen la normativa vigent.

Ciutadans considera que el pressupost vila-secà per aquest 2019 no respecta la llei d'estabilitat i comporta un augment injustificat de retribucions, gairebé del 10%, per sobre de la normativa, que dicta un 4,5%. Demana l'homogeneïtzació de salaris en funció de la tasca i no pas, diu, de la persona que la realitza. Una acusació que ha negat en rotund el gabinet de govern.

El grup taronja afegeix que per justificar la futura implantació del servei de transport públic de Vila-seca cal un informe de competències per part de la Generalitat, ara inexistent. Això significa que el consistori no disposa de les competències. Per tots aquests motius han votat desfavorablement els comptes i no descarten emprendre noves accions.

Des de la regidoria d'Hisenda han rebutjat les acusacions. Les al·legacions de Ciutadans han disposat del suport de Vila-seca en Comú i el PSC. Per la seva banda, Decidim Vila-seca, els dos regidors no adscrits i el PP s'han abstingut. El pressupost local de cara al 2019 ascendeix als 30 milions d'euros.