CH Vila-seca - Caldes B (2-7)

Pitjor impossible. La fase per la permanència a Nacional Catalana, ha començat amb derrota. Si el CH Vila-seca no força a Caldes el desempat la setmana vinent, caurà a la final per la salvació.

Quan Pol Pàmies ha protagonitzat al complet el 2-0 inicial podia semblar que el partit seria bufar i fer ampolles per als de Ricard Notario. Però no ha estat així. Lluny de la seva imatge idònia i fins i tot de la mínima que s'exigeix quan s'afronten partits vitals, la plantilla tarragonina ha desaparegut convertint-se en poc més que l'ombra del que normalment és. I avui no era el dia adequat per desaparèixer de la pista.

El filial del Clades ha reduït distàncies per marxar al descans amb 2-1. Més enllà de la represa els visitants han sigut un vendaval que ha passat per sobre del CH Vila-seca, incapaç de reaccionar i que perd així el factor pista d'eliminatòria. No només s'ha perdut el duel, pel camí també ha caigut l'honor d'un conjunt que haurà d'aixecar-se diumenge (19.45 hores) per igualar la fase i tornar al pavelló municipal. Un horari exòtic i que permetrà la participació d'alguns dels jugadors en dinàmica OK Lliga del Caldes: més complicat encara.

Si els del Tarragonès cauen eliminats, jugaran la final per la salvació a Nacional Catalana davant el vencedor de l'eliminatòria entre el Juneda i el Reus Ploms.