GEiEG - CH Vila-seca, diumenge a TAC12 (16 hores)

Dos gols d'avantatge i un sol partit per sentenciar la permanènci optar a l'ascens a l'OK Lliga Plata. El 4 a 2 de l'anada de la repesca contra el GEiEG permet que el CH Vila-seca sigui optimista. Seguirem el partit a la tele gràcies a la senyal de la Xarxa.

Superior dies enrere, el Club Hoquei Vila-seca sempre va anar per davant en el marcador però no va sentenciar. Totes dues banquetes van afrontar el partit conscients que l'eliminatòria no es resoldria aquí. El 4 a 2 no és decisiu; això sí, obligarà el GEiEG a avançar les línies i deixar espais al darrere. És el joc preferit dels tarragonins.

Dilluns es complirà un any de l'eliminació vila-secana a la repesca en mans del mateix equip. És cert que els gironins no tenen gairebé res a veure amb els d'aquella experiència, però enguany ja s'han imposat també durant la fase regular. Per adaptar-se a l'espai, els de Ricard Notario treballaran en parquet, un terreny que llisca molt més.

Una tornada que abocarà el sènior a la final per la permanència a Nacional Catalana o a la fase d'ascens a OK Lliga Plata.