Ander Basterretxea deixa el PSC i podria liderar una nova formació municipalista

El fins ara portaveu socialista ha confirmat l'entrada al partit de nova creació que s'anomenarà "Tot per Vila-seca". Serà una proposta que acollirà inquietuds de centreesquerra i centredreta i que donarà cabuda a personalitats amb passat a altres formacions.

Les desavinences entre la federació socialista i Basterretxea, públiques des de fa setmanes, han provocat que el fins ara cap visible del PSC a Vila-seca el darrer mandat no es presenti a les primàries. Ara es posiciona com a possible alcaldable de la nova formació, que decidirà la seva executiva fundacional aquest mateix divendres per, tot seguit, anunciar qui encapçalarà la llista. Basterretxea oficialitzarà el seu pas a no adscrit al ple de finals de mes

inclusió al partit de nova creació que s'anomenarà "Tot per Vila-seca". Serà una proposta que acollirà inquietuds de centreesquerra i centredreta i que donarà cabuda a personalitats amb passat a altres formacions.

Les desavinences entre la federació socialista i Basterretxea, públiques des de fa setmanes, han provocat que el fins ara cap visible del PSC a Vila-seca no es presenti a les primàries del partit. Ara es posiciona com a possible alcaldable de la nova formació, que decidirà la seva executiva fundacional aquest mateix divendres per, tot seguit, anunciar qui encapçalarà la llista. Basterretxea oficialitzarà el seu pas a no adscrit al ple de finals de mes.