CH Vila-seca - Reus Ploms (5-3)

El darrer partit com a local previ a la repesca per pujar a Nacional Espanyola ha acabat amb victòria i bon joc davant l'altre conjunt territorial de Nacional Catalana. Queda una jornada i els de Ricard Notario acabaran segons aquesta fase.

Ha colpejat primer el CH Vila-seca i amb gol de Pol Pàmies, tot i que el Reus Ploms ha igualat el marcador amb l'1 a 1. Esteve Pujals i Marc Vergés han distanciat els vila-secans malgrat que els reusencs han disposat d'ocasions prèvies. Encara a la primera meitat el Ploms ha reduït diferències amb el 3-2 però de nou Pujals ha encertat de nou per als del Tarragonès pocs segons abans del descans.

El marcador s'ha estabilitzat a la represa amb un gol a cada cantó i amb el tercer del capità Esteve Pujals. Un CH Vila-seca que conserva i garanteix matemàticament la segona plaça. El triomf del Capellades provoca que ja no sigui possible aspirar a la primera. Això significa que els tarragonins jugaran la repesca contra el tercer per sota de la lligueta dels de dalt.. Els quatre primers es creuaran amb els quatre darrers de l'altre grup,i els guanyadors de la repesca jugaran la fase per pujar a Nacional Espanyola. Els perdedors cauran a la promoció per la permanència.

La fase de grups s'acabarà dissabte i a la pista del Ripollet a partir de les 16.05 hores.