El Club Hoquei Villa-seca lluitarà per l'ascens a Primera

Queden 2 jornades per acomiadar la segona fase de la Nacional Catalana i els groncs ja han enllestit el passi a la repesca amb els equips de dalt. Ricarc Notario no té preferències sobre els possibles rivals d'una ronda que començarà a finals de març.

El Club Hoquei Vila-seca s'ha transformat les últimes jornades encadenant victòries que l'han col·locat en la segona posició i amb 10 punts més que el primer equip que quedaria fora de la repesca. Els quatre millors d'aquesta lligueta es creuaran amb els 4 pitjors de l'altre grup. L'any passat els vila-secans van caure en aquesta eliminatòria, obligats així a jugar una final per la permanència a Nacional Catalana.

Sense preferències pel possible rival, queden dues jornades i la fita a curt termini és acabar com a líders, gens fàcil perquè el Capellades acumula quatre punts més.

El següent compromís es jugarà a casa i contra el Ploms, penúltim classificat i que passarà divendres al vespre per Vila-seca. Els guanyadors de la futura repesca accediran a la fase d'ascens a Primera Espanyola.