Primer cap de setmana de portes obertes al Castell de Vila-seca

Centenars de visitants s'han apropat per conèixer una de les peces patrimonials més importants del municipi després d'una reforma total. Alguns dels regidors del consistori han sigut els encarregats d'ensenyar tots els racons del castell. 

Un recorregut amenitzat per una sèrie d'audiovisuals sobre el mateix castell, la història de Vila-seca o els futurs projectes del municipi.

Durant tot el cap de setmana han assistit visitants de moltes poblacions del voltant, però sobretot hi han acudit molts vila-secans que per fi han pogut traspassar les portes de l'antic Castell de la família Sicart. A la segona planta, les grans sales senyorials han assumit gran part de l'atenció dels visitants. Al costat es troba la sala on s'hi situarà l'exposició permanent de la prestigiosa fundació Vila Casas. Aquesta no serà l'única sala amb utilitats.

La visita va acabar a la tercera planta amb tres espais buits que en un futur es podran omplir amb exposicions, conferències i altres activitats culturals. Les jornades de portes obertes continuaran fins al pròxim 4 de març, amb horari de tarda de dilluns a divendres, de 5 a 9, i dissabtes i diumenges amb doble sessió, de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda, i de les 4 a les 8 del vespre.