Així serà el nou celler de Vila-seca

L'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la restauració del celler noucentista amb un pressupost de 4,8 milions d'euros, i us expliquem com serà.

La Junta de Govern va aprovar el projecte inicial de restauració i museïtzació, a càrrec de l'empresa Espinet/Ubach arquitectes. De moment s'han fet públiques aquestes imatges que mostrarien el possible resultat final de la restauració, tant de l'exterior com de l'interior de la sala. 

En aquestes imatges podem veure un auditori amb un pati de butaques de 550 localitats, que no seran fixes, per deixar que el pavelló principal sigui diàfan. Així es podrien organitzar tota mena d'esdeveniments, des de concerts, espectacles o fins i tot un ball de Festa Major.

La Junta de Govern també va aprovar la museïtzació d'aquest emblemàtic edifici de principis del segle XX, que costarà 416.000 euros. Serà un espai annexa a la sala central, dedicat al vi. L'Ajuntament vol posar en valor la cultura vinícola de la zona amb una exposició que, segons el consistori, serà tota una experiència audiovisual.

El pas següent del projecte serà l'aprovació definitiva, després de passar pel ple municipal, i del període de presentació d'al·legacions.