Yolanda Bergadà i Jordi Garcia guanyen la Cursa Solidària La Pineda Platja

La jornada ha reunit 400 participants a la zona del passeig Pau Casals i entre les proves de 10 i 5 quilòmetres. Amb la intenció de recaptar fons per a l'Associació Cel Blau de suport al dol de Tarragona, també s'ha realitzat una caminada paral·lela.

Amb sortida i arribada al mateix passeig, el temps ha acompanyat per facilitar una matinal esportiva perfecta al barri marítim de Vila-seca. Els més ràpids de la cursa principal, la de 10 quilòmetres, han estat Jordi Garcia (CN Tàrraco, 33:42) i Yolanda Bergadà (Athletic Track Tarragona, 40:34). Sota l'organització d'Athletic Track i Athletic Events, a més d'Eurosport Vila-seca Fondistes i la regidoria d'Esports local, els guanyadors de la prova de 5 quilòmetres han estat Xavi Garcia (FACVAC, 15:56) i Laura Casadevall (Trail Tarraco, 20:01). 

És la vuitena edició de la Cursa Solidària La Pineda Platja, ara Memorial Pep Barriach en record a l'atleta d'Eurosport Vila-seca Fondistes mort l'estiu passat, que ha comptat, a més, amb un circuit d'1,3 quilòmetres per a tots aquells assistents que han volgut col·laborar participant a la caminada solidària. 

Classificacions completes de la 10k i la 5k:

http://athleticevents.net/cursa/8a-cursa-solidaria-aquum-spa-la-pineda-platja-memorial-pep-barriach-280