La Torre d'en Dolça ha acollit el catorzè duatló cros popular

El pulmó verd local ha estat, un cop més, la seu d'aquesta prova que combina la cursa a peu i en bicicleta, sota l'organització de la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca.

La cursa ha començat amb 4 quilòmetres a peu per continuar amb 11.000 metres en BTT, previs als dos darrers quilòmetres de nou corrent. L'entorn, els camins i senderons del parc vila-secà, que envolten la històrica Torre d'en Dolça. Un recorregut ple de pujades i baixades que ha posat a prova la capacitat de resistència dels participants.

En qualsevol cas es tracta d'una jornada completament popular i que ha acabat amb la ja clàssica botifarrada per recuperar la despesa energètica realitzada. Més enllà de l'Agrupació Cultural, el Duatló Cros de Via-seca compta amb la producció tècnica de Naturetime i el suport del Patronat Municipal de Turisme, així com del Patronat Municipal d'Esports. El mal temps de dissabte, amb forts episodis de vent, ha desaparegut durant la matinal de diumenge, respectant així la celebració de la jornada. 

L'esdeveniment ha pormat part també del programa de Treic Events i els Jocs d'Empreses d'aquest 2019. Els guanyadors han estat Carlos Jávega (46:27) i Silvia Márquez (1:03:52).