El Ball de Diables de Vila-seca compleix 30 anys que celebrarà a la Festa Major local

Compte enrere cap a la Festa Major de Sant Antoni Abat a Vila-seca i en què l'entitat local complirà tres dècades d'existència. Ho farà estrenant el nou toc de carretillada.

Són dies intensos de preparatius i assajos pels Diables de Vila-seca. I és que enguany, la Festa Major de Sant Antoni serà molt especial per ells. Aquest 2019 compliran 30 anys d’història, i la Festa del patró, serà el tret de sortida a tot un any d’actes i celebracions.
De moment, però, toca parlar de la Festa Major de Sant Antoni, que comença aquest dijous i a la qual els diables tindran molt protagonisme. Segur que heu escoltat aquest contundent i infernal toc de tabals. Doncs és una nova composició adaptada per la quarta carretillada dels Diables de Vila-seca, que aquests dies estan assajant.

Aquest dissabte tindrà lloc la Nit del foc, on la colla infantil de Diables sortirà per primera vegada. Com veieu, durant aquests dies, estan treballant dur per fer un gran espectacle a la seva primera Nit del Foc.

Després de l’actuació dels petits vindrà el ball parlat de Sant Miquel, on la veu de l’infern ressonarà a la plaça de Voltes amb la sàtira i la crítica que el caracteritza. Allà començarà el correfoc, amb la presència dels Dimonis de Montblanc, la bèstia Ferafoc de Sant Quintí de Mediona, el Ball de diables d’Abrera i el de Santa Coloma de Queralt.